Čtvrtek (20. 2. 2020)
Kmínová
100g Moravský vrabec, zelí, knedlík
100g Kuřecí závitek, rýže
2 ks Vařené vejce, fazolové lusky na smetaně, brambor
Pátek (21. 2. 2020)
Kapustová
100g Pečené kuře, rýže, okurek
100g Smažený salám, bramborová kaše
180g Žemlovka s jablky
Pondělí (24. 2. 2020)
Hovězí s nudlemi
100g Maďarský guláš,těstovina
100g Vepřová játra na cibulce, rýže
180g Krupicová kaše s kakaem a máslem
Úterý (25. 2. 2020)
Kyselice
100g Vepřové na paprice, housk.knedlík
100g Přírodní kuřecí steak, rýže
180g Hrachová kaše, opékaná uzenina, chléb
Středa (26. 2. 2020)
Vývar s písmenky
100g Vepřové kostky na bazalce, rýže
100g Smažený sýr, brambor, tatarská omáčka
180g Zeleninový kuskus
Čtvrtek (27. 2. 2020)
Frankfurtská
100g Uzená rolka, zelí, bramborový knedlík
100g Smažený kuřecí steak, bramborová kaše
180g Selská omeleta, okurek
Pátek (28. 2. 2020)
Vločková
100g Dušená vepřová kotleta, rýže
100g Cikánská pečeně, těstovina
180g Palačinky se zavařeninou
Přejeme Vám dobrou chuť, a pokud jste spokojení, řekněte o nás prosím dalším „Milovníkům dobrého jídla“
Změna jídelníčku vyhrazena. Jídelní lístek sestavil kolektiv pracovníků

Seznam alergenů:

1. Obiloviny obsahující lepek, 2. Korýši, 3. Vejce, 4. Ryby, 5. Podzemnice olejná (arašídy), 6. Sójové boby, 7. Mléko,
8. Skořápkové plody, 9. Celer, 10. Hořčice, 11. Sezamová semena, 12. Oxid siřičitý a siřičitany, 13. Vlčí bob, 14. Měkkýši