Úterý (23. 4. 2019)
Boršč
100g Štěpánská pečeně, rýže
100g Hovězí kostky na pepři, těstovina
220g Italské těstoviny
Středa (24. 4. 2019)
Drůbeží s těstovinou
100g Smažený soukenický řízek, bramborová kaše
100g Vepřové maso na kmíně, rýže
300g Rýžový nákyp
Čtvrtek (25. 4. 2019)
Zeleninová
100g Vepřový guláš, knedlík
100g Smažený plísňový sýr (hermelín), brambor, tatarka
300g Kuřecí rizoto, okurek
Pátek (26. 4. 2019)
Čočková
100g Vepřová játra na roštu, brambor, tatarka
100g Pikantní kuřecí nudličky, rýže
300 g Nudle sypané tvarohem
Přejeme Vám dobrou chuť, a pokud jste spokojení, řekněte o nás prosím dalším „Milovníkům dobrého jídla“
Změna jídelníčku vyhrazena. Jídelní lístek sestavil kolektiv pracovníků

Seznam alergenů:

1. Obiloviny obsahující lepek, 2. Korýši, 3. Vejce, 4. Ryby, 5. Podzemnice olejná (arašídy), 6. Sójové boby, 7. Mléko,
8. Skořápkové plody, 9. Celer, 10. Hořčice, 11. Sezamová semena, 12. Oxid siřičitý a siřičitany, 13. Vlčí bob, 14. Měkkýši